За нас

“Ние сме млад и креативен екип от експерти. Добре свършената работа е основната ни мотивация да вървим напред. Доверете ни се!”

Ние сме АТ Проект.
Проектираме бъдещето.​

„АТ Проект“ е фирма, с предмет на дейност в сферата на строителството. От начален етап на пълно проектиране, през изпълнение, до довършителни и ремонтни дейности. С предизвикателствата на развиващите се технологии, ние въвеждаме всяка иновация в своята дейност – за да бъдем достатъчно модерни и конкурентни на пазара на строителните услуги.
Начинът, по който подреждаме приоритети си, ни донесе устойчива среда за работа, доволни клиенти и амбиция за още по-мащабни проекти. Благодарение високите изисквания на нашите клиенти, успяхме да сформираме опитен и доказан във времето екип – както за проектиране, така и за извършване на довършителни и ремонтни дейности. Затова успяваме да реализираме и визуализираме вашите очаквания! Не се колебайте да се свържете с нас!

Често задавани въпроси

Необходими документи:

Скица-виза за проектиране, съгласно ЗУТ, издадена от гл.архитект или цветно копие от одобрен ПУП; актуална скица от АГКК (важи 6 месеца); комбинирана скица за пълно или частично съответствие; геодезическо заснемане (в цифров вид); заснемане на едра дървесна растителност в имота (за Столична община) – изготвяне на оценка от ландшафтен архитект, както и становище по чл. 19 от ЗУЗУСО; геоложко проучване и доклад; изходни данни от местното ВиК.

За нас е важно да постигнем съвкупност от ефективност, ефикасност, добре свършена работа, положителен краен резултат и доволни клиенти. Всичко това предполага екип от професионалисти, с които ние разполагаме.

Фирмата предлага безплатен оглед и запитване за оферта. След което, ние ще изработим за вас в срок индивидуална оферта на конкурентни цени, специално за вашите нужди! Единственото, което трябва да направите – да се свържете с нас!

Проектиране

Изготвяне на пълна проектна документация от пълноправни проектанти. Проектирането се извършва двуфазно: изготвяне на идеен и технически инвестиционен проект.

Довършителни ремонти

Нашата компания предлага най-съвременните технологии в сферата на ремонтните и довършителни дейности. Предлагаме високо качество и професионализъм на конкурентни цени.

Ако имаш въпроси или искаш да получиш оферта, не се колебай да се свържеш с нас!

Проектираме бъдещето​

Контакти

АТ Проект ЕООД

“Ние проектираме бъдещето”

Всички права запазени © Copyright